Snimke seminara

Sljedeće najbolje nakon sudjelovanja na MasterClass treninzima uživo! 

Snimka seminara: Optimizacija zaliha u 6 koraka

Kompletna snimka 2-dnevne radionice Optimizirajte zalihe u 6 koraka i poboljšajte CASH FLOW! sa svim predavanjima, vježbama i diskusijama – sljedeće najbolje nakon sudjelovanja na ovom treningu uživo!

GRATIS knjiga “Optimizacija zaliha u 6 koraka”

Polaznici treninga:

„Bilo je zadovoljstvo učestvovati na ovom treningu. Jedno vrlo zanimljivo i sadržajno iskustvo. Koncepcija rada je vrlo detaljno osmišljena gde su polaznici okrenuti jedni prema drugima i disciplini u radu, sa ciljem da unaprede sebe i svoja znanja.” Nenad Bašic, HEMOFARM

Jezik: HR

Više o treningu

€500.00

Snimka seminara: Efikasno skladište i inventura zaliha

Kompletna snimka 2-dnevne radionice Efikasno skladište i inventura zaliha: Skladišne operacije brzinom svjetlosti sa svim predavanjima, vježbama i diskusijama – sljedece najbolje nakon sudjelovanja na ovom treningu uživo!

GRATIS knjiga “Logistika brzinom svjetlosti”

“…jedno od rijetkih aktivnih i ne dosadnih predavanja. Samo pohvale.” “…treba nam još ovakvih edukacija!” “Jako zanimljiv trening. Svaka pohvala treneru na strucnosti!” „Jako korisno!“ 

Polaznici treninga

Jezik: HR

Više o treningu

€500.00

Snimka seminara: Vještine za uspješno vođenje nabave

Kompletna snimka 2-dnevne radionice Vještine za uspješno vođenje nabave sa svim predavanjima, vježbama i diskusijama – sljedeće najbolje nakon sudjelovanja na ovom treningu uživo!

Ovaj set vještina možemo nazvati Mini akademija za nabavu i sastoji se od vještina koje svaki profesionalac u nabavi i lancu opskrbe mora ovladati. Ova ekskluzivna radionica, namijenjena voditeljima i direktorima nabave te onim profesionalcima koji to žele postati, daje odgovor na niz važnih pitanja. Svi koji rade u nabavi i žele proširiti krug utjecaja nabave trebaju poslušati ovaj seminar!

Ova ekskluzivna radionica namijenjena voditeljima nabave i onima koji to žele postati. 

Jezik: HR

Više o treningu

€500.00

Snimka seminara: SUPER-FORECASTING

Kompletna snimka 2-dnevne radionice SUPER-FORECASTING – Planiranje za profesionalce sa svim predavanjima, vježbama i diskusijama – sljedece najbolje nakon sudjelovanja na ovom treningu uživo!

“Dinamicno, zanimljivo, primjenjivo. Hvala!” “Sve 5!” “Prijatna atmosfera, mala grupa (14 polaznika) je izuzetno dobra ideja” “Dobar seminar, dobar trener, sve pohvale!”

Polaznici treninga

GRATIS knjiga “Od strategije do akcije”

Jezik: HR

Više o treningu

€500.00