Autorska prava

Web stranica www.logiko.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Svi sadržaji objavljeni na web stranici www.logiko.hr isključivo su vlasništvo Logika i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju umnožavati, reproducirati, javno prikazivati, prenositi ili na bilo koji način distribuirati bez obvezatnog navođenja izvora informacija.

Sadržaj www.logiko.hr zaštićen je autorskim pravom koje pripada Logiku ili je u vlasništvu trećih osoba koje su Logiku prenijele pravo uporabe istih. Logiko polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava Logika i podložno je tužbi.

Nadalje, www.logiko.hr sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu Logika ili u vlasništvu trećih osoba. Svaka povreda autorskih prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja sadržaja web stranice www.logiko.hr, odnosno autorskih prava Logika i njegovih suradnika.

Linkovi na vanjske stranice – Web stranica www.logiko.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Logiko linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.