Klijenti o nama

Video izjave:


Klijenti

Pisana svjedočenja i izjave:

Izjave klijenata za projekte nabavnih procesa u supply chainu

"Nastavak uspješne saradnje sa Antoniom Zrilićem i njegovom kompanijom Logiko, kao dio projekta povećanja kompetencija u Supply Chain Managementu.

– Elfrid Osmanović, Supply Chain Direktor, LACTALIS BH

Iz naše suradnje su proizašli važni projekti za Nelt koji će imati sveobuhvatne koristi za sistemsko razumevanje, operativno vođenje i jačanje otpornosti lanca snabdevanja.

Mihajlo Trebaticki, Menadžer integrisanog planiranja, Nelt Co d.o.o.

"Antonio je bio motor koji nas je pokrenuo da uđemo u novu eru Sinpeksa. Efekti koje smo dobili u proaktivnosti i pozitivnom razmišljanju su neprocjenjivi."

Hristina Funa, Direktorica, SINPEKS

G. Zrilić je kroz niz on-site radionica i sa stalnim direktnim kontaktom sa ključnim ljudima u procesu uspio pravilno odgovoriti na sve gore navedene zadatke. Iskazao je visoke kompetencije u radu sa timom, te posebno u savladavanju otpora promjenama, koje u pravilu prate ovakve projekte.

Malik Ramić, Direktor, Veritas AG

Izjave klijenata za projekte u logistici


"Od Antonia sam dobivao jako puno vrijednosti i prije nego smo počeli sa projektom, ali najviše vrijednosti dobio sam kroz zajedničke interakcije. Kroz njih sam dobivao odlične ideje i savjete oko mjerenja performansi skladišta i zaliha te izračuna logističkih troškova."

– Mladen Aleta, Direktor, ALETA

Logiko Consulting i Antonio Zrilić unaprijedili su naše poslovanje. Možemo reći da smo našli pravu osobu za promjene koje smo trebali te bi svakoj tvrtki koja želi unaprijediti svoje poslovanje preporučili isto.

Tomislav Jurić, Direktor, Farmeraj


"Ako želite napraviti brzu reviziju ("audit") svoje logistike i cijelog supply chaina te vidjeti kakvi ste i gdje su potencijali za napredak, Antonio je prava osoba za vas."

Tomislav Pedić, Rukovoditelj nabave, Cromaris

Ovaj projekt je bio skup, dugotrajan i neizvjestan. Najviše nam je pomoglo što nas je Antonio svojim mentoringom, edukacijom i strukturiranim donošenjem odluka sačuvao mnogih grešaka, lutanja i krivih odluka.

Tvrtka Logiko i Antonio Zrilić je vaša adresa ako je pred vama kompleksan logistički projekt sa visokim ulozima.

Marko Džepina, Generalni direktor, MEDILAB

Izjave klijenata za projekte u proizvodnji

Iako je Feal vrlo uspješna kompanija ovaj projekt nam je pomogao da podignemo internu organizaciju i procese planiranja na sasvim novu razinu.

Ante Musa, Generalni direktor, FEAL GRUPA

Iznad svega nas je oduševilo što smo ovim projektom vratili vjeru u to da ipak možemo ostvariti velike i značajne promjene u kompaniji, a posebno po pitanju točnosti i ažurnosti procesa u logistici i proizvodnji.

Karolina Perić, Direktorica, Imaco Systemtechnik

Inovativna rješenja koja su nam Logiko konzultanti predložili i osmislili su povećali kapacitete ukupne proizvodnje za blizu 40 posto. Sve je to omogućilo eksponencijalan rast Frigo Plusa u samo godinu dana. Promjene u organizaciji koje su uvedene i odnos radnika prema radnom mjestu koji je postignut, prije su bile nezamislive…

Toni Grubišić, Direktor, FRIGO PLUS

Svakako moramo preporučiti konzultante Antonia Zrilića i Zorana Đurđevića koji su na profesionalan i kompetentan način vodili timove, izvršili prijenos znanja te uspostavili procese koji su vrlo brzo počeli donositi izvanredne rezultate ...

Ivan Kodrić, Direktor, LIM Samobor

Sa Logikom smo postigli nešto što bi prije bilo nezamislivo: Operateri sami bilježe svoje rezultate, obraćaju pažnju na uređenost radnog mjesta, na detalje vezane uz rezultate, vremena…

Vjeko Leko, Direktor, LIVPROM

U suradnji sa tvrtkom Logomatika, LOGIKO je osmislio nove proizvodne procese u tvrtci Aloflexpack. Projekt je bio zamišljen da pripremi proizvodne procese za njihovu automatizaciju kroz sve faze proizvodnje i kroz nekoliko tvornica u sastavu AFP Grupe. Kao što je poznato "jedino što je gore od lošeg procesa samo je loš automatizirani proces".

Aluflexpack Novi