Knjiga o logistici

Knjiga o logistici: Vrhunske taktike za ubrzanje skladišnih operacija i zadobivanje simpatija kupaca i dobavljača!

Prvo izdanje knjige Logistika brzinom svjetlosti: Vrhunske taktike za ubrzanje skladišnih operacija i zadobivanje simpatija kupaca i dobavljača! autora Antonia Zrilića. Ova knjiga je nastala kao rezultat konzultantskog i trenerskog rada autora sa mnogim poduzećima iz Hrvatske i regije. Svakom menadžeru i profesionalcu u logistici će poslužiti kao svojevrsni LOGISTIČKI AKCELERATOR odnosno vodić za ubrzanje logističkih operacija.

Glavna funkcija skladišta u modernom poslovanju je da roba što prije izađe iz njega i da pronađe svog kupca. Funkcija skladišta nije da roba leži na skladištu. Možda sam već pomalo dosadan u svom propovijedanju, ali neke stvari treba više puta ponoviti jer su važne.

 

Skladište je do prije stotinu godina odnosno u vrijeme kada je prevladavala poljoprivredna proizvodnja, bilo mjesto na kojem se odlagala ljetina u vrijeme berbe i žetve i onda se sukcesivno ta roba otpremala tijekom godine. Danas imamo distributivne centre, pretovarna mjesta, cross-dockove, hubove isl. I glavna želja je da se roba koja je smješta na tim mjestima što prije otpremi i da ona budu slobodna. Razlog tome je što je skupo držati robu na bilo kojem mjestu koje nije kupac ili koje ne dodaje vrijednost.

 

 

Naručite svoj primjerak knjige što prije

(kliknite na donju ikonu): 

 Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

 

 

 

 

 

Komentiraj