cargo-partner zaslužan za simfonijsko zadovoljstvo u Japanu

Poznati austrijski koncertni organizator obratio se cargo-partneru sa zahtjevom za vođenje opsežne isporuke orkestra iz Austrije u Japan. Budući da su već ranije uspješno surađivali na nizu sličnih logističkih projekata, cargo-partner je odabran kao prvi izbor. Pošiljka je obuhvaćala sve instrumente orkestra, kao i odgovarajuću posebnu opremu, koja je težila ukupno 7.679 kg, a volumen pošiljke bio je 46 kubika.

Kako bi osigurali sigurnost i optimalno rukovanje za otpremu robe do odredišta, stručnjaci za zračni prijevoz cargo-partnera koristili su 5 PMC kontejnera i AKE kontejner. Sveukupno, pošiljka se sastojala od 63 pakirne jedinice različitih oblika i veličina koje su sadržavale instrumente osjetljive na udar i pritisak, te u nekim slučajevima, visoko vrijedne instrumente. Posebna pozornost posvećena je efikasnosti utovara unutar kontejnera kako bi troškovi prijevoza za kupca bili što niži.

Kada je određen datum početka turneje, cargo-partner je razradio nekoliko mogućnosti prijevoza koje je ponudio nalogodavcu. Nakon savjetovanja s cargo-partnerom, kupac se odlučio za PRIORITY uslugu prijevoza iz zračne luke Beč do Osake Kansai. Iskusno osoblje cargo-partnera u Beču pobrinulo se za pakiranje instrumenata, rukovanje i pregled pošiljke, te ishodovanje ATA karneta za carinsku proceduru. ATA karnet je međunarodni carinski dokument koji se koristi za privremeni uvoz, izvoz i provoz kroz određene zemlje. Koristi se umjesto carinskih isprava, kao takav vrijedi kao "putovnica" u prijevozu pošiljki. Nakon što je cargo-partner uspješno prevezao i dostavio pošiljku na odredište, simfonijski orkestar je u slijedećih 17 dana gotovo svakodnevno nastupao u raznim japanskim gradovima, između ostalog nastupi su održani u Osaki, Nagoyi i Tokiu.

Dodatni izazov predstavio je raspored turneje organizatora, budući da je povratni prijevoz morao biti pripremljen prije završetka posljednje etape koncertne turneje. Unatoč višestrukim promjenama u rasporedu, cargo-partner je dokazao svoju fleksibilnost planiranjem unaprijed i osiguravanjem potrebnog teretnog prostora s nekoliko zračnih prijevoznika unaprijed. Kada je bio poznat konačni datum završetka turneje, povratni let je morao biti organiziran praktično odmah, jer su instrumenti bili potrebni hitno, već dva dana kasnije u Beču zbog drugih obveza.

Nakon posljednjeg koncerta u Sapporo-u, instrumenti su prebačeni direktnim letom iz zračne luke Sapporo New Chitosea, uključujući sveobuhvatnu podršku po dolasku pošiljke u Beč. Zbog glatkog vođenja cjelokupnim transportnim projektom, kupac je posebno bio zadovoljan fleksibilnošću i pouzdanošću cargo-partnera, čestim ažuriranjima statusa i istaknutim osobnim angažmanom za pruženu izvrsnu uslugu u zadanim vremenskim ograničenjima.


Logiko Klijenti

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Master Class Options

 • Master Class Training PLUS+

  Master Class Training PLUS+

  Master Class Training + Snimka sa prezentacijom i vježbama
  4590 Kn + PDV Know How + Konkretna pitanja treneru/konzultantu Networking + Interakcija i diskusija sa kolegama Primjeri + Sudjelovanje u vježbama i Case Studyima Snimka kompletnog seminara
 • Master Class Training

  Master Class Training

  Puno sudjelovanje na dvodnevnom LOGIKO Master Class trainingu
  3290 kn + PDV Know How + Konkretna pitanja treneru/konzultantu Networking + Interakcija i diskusija sa kolegama Primjeri + Sudjelovanje u vježbama i Case Studyima ---
 • Snimka Master Class Training

  Snimka Master Class Training

  Kompletna snimka Master Class Traininga sa prezentacijom
  1900 kn + PDV Know How + Slušanje odgovora na pitanja polaznika --- Primjeri + Mehanika i praćenje vježbi i Case Studyia Snimka kompletnog seminara
 • 1

O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 777 98 67
+385 1 777 98 67
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: