POTENCIJALI LOGISTIKE NAKON ULASKA U EU

Prijavi se
  • Mjesto održavanja: Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a, Zagreb
  • Vrijeme održavanja: 9,00 - 16,00 h
  • Vaše ulaganje: 3590,00 Kn + PDV

 

O konferenciji:

 

  • Što će se dogoditi u ponedjeljak prvog srpnja ujutro sa vašim pošiljkama i kamionima: koji su krenuli u petak iz Hrvatske, a tada će se naći u EU? Što će biti sa kamionima koji su iz trećih zemalja krenuli u petak, a u ponedjeljak se zatekli u Hrvatskoj koja je postala članica EU? Koje će papire trebati? Kako će vaši kamioni u ponedjeljak ujutro prelaziti preko Neuma..?
  • Sada je pet do dvanaest i ako želite saznati što nam donosi ulazak u EU i kako Vi možete iz toga imati koristi dođite na konferenciju POTENCIJALI LOGISTIKE I DISTRIBUCIJE  PRILIKOM ULASKA U EU.
  • Iskorstite ovo odlično iskustvo učenja kako bi iz prve ruke saznali što i kako poslije 01.07.2013.  i to sve od odgovornih i mjerodavnih ljudi iz Uprave carina i logističkih profesionalaca koji su tamo već bili. Ovo je isto tako sjajna prilika za  umrežavanje sa ostalim profesionalcima koji se susreću ili su se susretali sa istim izazovima.

 

Cilj konferencije:

 

  • Cilj konferencije je podići svijest o važnosti trenutka ulaska Hrvatske u EU, kako bi se sve tvrtke iz područja trgovine, maloprodaje, logistike, transporta idr. mogle pripremiti i bolje iskoristiti sve potencijale koji se time otvaraju i na  taj način olakšati trgovinu i logistiku.

 

Organizacija:

Agenda:

Pročitano 1436 puta Poslijednja izmjena dana 27 Kol 2014
Više u ovoj kategoriji: « Dan za maloprodaju
Molim prijavite se ako želite komentarati

O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 777 98 67
+385 1 777 98 67
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: