Knjiga "Od strategije do akcije"

OD STRATEGIJE DO AKCIJE: Kako žabu naučiti da vrhunske strategije pretvori u uspješne Supply Chain akcijel?

Priča ide ovako: "Sjedile su tako tri žabe u bari na lopoču. Sjedile su cijeli dan i negdje predvečer jedna žaba odluči skočiti u vodu. Nagradno pitanje je: Koliko je žaba ostalo na lopoču?" Iako dobivam različite odgovore: od niti jedna pa do sve tri, možda će vam se najtočniji odgovor činiti – dvije žabe. Ipak,  točan odgovor je tri! Dakle, jedna je žaba odlučila skočiti, ali nije skočila.

U knjizi "OD STRATEGIJE DO AKCIJE: Kako žabu naučiti da vrhunske strategije pretvori u uspješne Supply Chain akcijel?" sam pokušao žabu, a i sve ostale naučiti - ne samo donijeti odluku i strategiju, nego i kako da vašu vrhunsku strategiju pretvorite u odlične taktičke i operativne zamisli te da ih sve zajedno prevedete u akcije koje će donijeti vrijednost vama i vašim klijentima.

Ova knjiga će vam pomoći da vašu vrhunsku strategiju pretvorite u odlične taktičke i operativne zamisli te da ih sve zajedno prevedete u akcije koje će donijeti vrijednost vama i vašim klijentima.

 

 

 

Naručite svoj primjerak knjige "OD STRATEGIJE DO AKCIJE" što prije

(kliknite na donju ikonu): 

 

 

 

 

O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 777 98 67
+385 1 777 98 67
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: