Knjiga

Knjiga "Od strategije do akcije"

OD STRATEGIJE DO AKCIJE: Kako žabu naučiti da vrhunske strategije pretvori u uspješne Supply Chain akcijel?

Priča ide ovako: "Sjedile su tako tri žabe u bari na lopoču. Sjedile su cijeli dan i negdje predvečer jedna žaba odluči skočiti u vodu. Nagradno pitanje je: Koliko je žaba ostalo na lopoču?" Iako dobivam različite odgovore: od niti jedna pa do sve tri, možda će vam se najtočniji odgovor činiti – dvije žabe. Ipak,  točan odgovor je tri! Dakle, jedna je žaba odlučila skočiti, ali nije skočila.

U knjizi "OD STRATEGIJE DO AKCIJE: Kako žabu naučiti da vrhunske strategije pretvori u uspješne Supply Chain akcijel?" sam pokušao žabu, a i sve ostale naučiti - ne samo donijeti odluku i strategiju, nego i kako da vašu vrhunsku strategiju pretvorite u odlične taktičke i operativne zamisli te da ih sve zajedno prevedete u akcije koje će donijeti vrijednost vama i vašim klijentima.

Ova knjiga će vam pomoći da vašu vrhunsku strategiju pretvorite u odlične taktičke i operativne zamisli te da ih sve zajedno prevedete u akcije koje će donijeti vrijednost vama i vašim klijentima.

Knjiga o logistici

Knjiga o logistici: Vrhunske taktike za ubrzanje skladišnih operacija i zadobivanje simpatija kupaca i dobavljača!

Prvo izdanje knjige Logistika brzinom svjetlosti: Vrhunske taktike za ubrzanje skladišnih operacija i zadobivanje simpatija kupaca i dobavljača! autora Antonia Zrilića. Ova knjiga je nastala kao rezultat konzultantskog i trenerskog rada autora sa mnogim poduzećima iz Hrvatske i regije. Svakom menadžeru i profesionalcu u logistici će poslužiti kao svojevrsni LOGISTIČKI AKCELERATOR odnosno vodić za ubrzanje logističkih operacija.

Glavna funkcija skladišta u modernom poslovanju je da roba što prije izađe iz njega i da pronađe svog kupca. Funkcija skladišta nije da roba leži na skladištu. Možda sam već pomalo dosadan u svom propovijedanju, ali neke stvari treba više puta ponoviti jer su važne.

Knjiga o zalihama

Upravljanje zalihama u šest koraka. Jednostavan način za upravljanje zalihama!

Prvo izdanje knjige Upravljanje zalihama u šest koraka autora Antonia Zrilića. Ova knjiga je nastala kao rezultat konzultantskog i trenerskog rada autora sa mnogim poduzećima iz Hrvatske i regije.

Zalihe su posljedica mnogo različitih strateških i taktičkih odluka u cijeloj organizaciji, i optimizacija zaliha je znanost o donošenju racionalnijih i isplativijih odluka te odluka donesenih na osnovu što više podataka.

O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 777 98 67
+385 1 777 98 67
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: